monster high



Draculaura kız arkadaşım olsun istiyorum. Draculaura kız arkadaşım olsun istiyorum. Sevgilim, aşığım olsun benden başka hiç kimseyi görmesin. Draculaura kız arkadaşım olmalı. Olmak zorunda.

5 ay önce Burn Book’un son sayfalarına neredeyse sayfayı yırtarcasına karalanmış kelimelere baktım. Lise zorbalığını bıraktığımdan beri odamın köşesinde saçma bir pembe dekorasyona dönüşmüş kitap en zor anımda çaresizliğimin ana maddesi oluvermişti. Şuan komik gelse de o an gerçekten öleceğimi sanmıştım. Hayatımda ilk defa bir insan, hayır, vampir bir kız beni bu kadar derinden sarsmıştı. Kraliçe arı’dan sadece 3 arkadaş/tanıdık(?) ları olan kötü ünlü bir hiç kimseye dönüşünce insan kimseye çaktırmamaya çalışsa da özgüveni büyük bir darbe yiyor. Ve o gün... benim sevgilim. Sevgilimin o soğuk yağmurlu havada üstüm başım çamur içindeyken üzerime ceketini sarışını unutamıyorum. “İyi misinnn? üşüteceksin-” her insana olan bir can yakınlığı doğuştan vardı, bana özel değildi. Ama yeniyetme dişleriyle bana gülümsediğinde gözleri öyle bir sıcaklıkla kısılmıştı ki inan bana benim için çok özeldi. Ellerimiz değdiğinde soğukluğunu unutamıyorum. Vampirler soğuktan nefret eder. Belki o soğukluktandır ki gözlerinin sıcaklığı bana bir an sahte gelmişti. Ve inanır mısınız bu sahtelik ona daha yakın hissetmemi sağladı, farklı bir amacı, istediği başka bir şey olduğunu şirin gülücükleriyle örteleyen bir sahtelik. Benim insanlara yakınlaşma amacım da hiçbir zaman içten olmamıştı. Ve şuan ektiklerimi biçerken çamur içindeydim yine de bu -1 derecede bana neden yardım ettiğini anlayamadığım hınzır gülüşlü vampire yakın hissediyordum.
...
O olayın üzerinden 2 hafta sonra çıkmaya başladık. Her şey çok ani gelişti. Okul kaos ortamına döndü ve yine bazı imrenme dolu dedikoduların odak kaynağı olmak nostaljik hissettirdi. Karma okulumuzun tarihinde uzun zamandan sonraki ilk insan/canavar çifti olmamız da ateşe odun eklemiş olabilir. Kimse bunu beklemiyordu. Ben bile. Sadece beni bir anda elimden tutup kız arkadaşı olmamı teklif ettiğinde onu nasıl geri çevireceğimi bilemedim. Cilveli ve şirindi. Pembe lüleleri heyecanlandığında iki yana sallanıyordu ve o 2 hafta içinde benim için her şeyi yapmıştı neredeyse. İnsanlar bize “çok yakın arkadaşlar” demeye başlamıştı. Eski sevgililerim erkeklere yaptığım gibi onu savuşturup kaybetme riskini göze alamıyordum. Ve bence içten içe o da bunu biliyordu. Egom büyüktü ama tahtımdan düşmek beni yormuştu ve yanına yaslanabileceğim güvenilir bir omuza ihtiyacım vardı. Şaşırtıcı şekilde draculaura aşırı korumacı da olabiliyordu. Koridorda arkamdan konuşan bir grup kıza okul çıkışında yurt odalarına (bundan çok sonra haberim olmasına rağmen herkes ona benim emir verdiğimi sandı) yarasaya dönüşüp küçük bir uğrayış yapmış ve her ne yaptıysa kızlar yüzleri solmuş şekilde okuldan temelli ayrılmışlardı. Bazıları bu olayı çok komik bulurken bazıları da canavar bir sevgiliyi kölem yapıp diktatörlüğümü yeniden kurduğumu söyledi. Aksine tam tersine, beni sevgilisi yapan oydu. Ve koruyucu bir meleğim(?) varmış gibi hissetmek iyi olsa da ne yaptığı hakkında hiçbir fikrim olmaması beni geriyordu. Yine de elimi tutup kafetaryada tatlı yerken kıkırdayınca tüm bu düşünceler silinip yok oluyordu. Onunla beraber olmak yaptığım en iyi karardı.

Kibar şekilde gülümsüyor utanç verici bir şey yaptığımda ve beni daha iyi hissettiriyor. ne zaman modum düşük olsa elimi tutar, elimle oynar. bana aşık. Ben uyurken derste benim için notlar tutar. Ama aynı zamanda aşırı iradeli ve güçlü. Doğaüstü bir varlık ve benden 500 kat daha fazla yeteneği olmasına rağmen bir kız arkadaş olarak bana karşı hep zaafı var. Sürekli benimle birlikte olmak istiyor ayrı geçirdiğimiz bir öğle teneffüsü düşünemiyorum. Belki de bu yüzden bu kadar hızlı aşık oldum. Dünya biz ikimiz yan yana olduğu sürece fethedilebilir gözüküyor. Birine sinir olduğumda o badem gözleri ve yumuşak yüz hatlarıyla dinler beni. beni düşünür. bana nasıl yardım edebileceğini planlar ve arkamdan gizlice halleder her şeyi. ona minettarım ama aynı zamanda buna alışık olmadığım için de garip hissediyorum. ve seks. öyle tutkulu ki seviştikten sonra yüzüne bakarken bile karnımda kelebekler patlıyor.

Laura onla göz göze gelmediğimi fark edince önce nedenini sorguluyor “yüzümde bir sorun mu var?” “H-hayır” sonra utandığımı anlayınca dibime giriyor ve benle uğraşıyordu ama ne kadar aşık olduğumu fark edince sanki bir mutlu oldu. Yüzünü omzuma yasladı. bu mutsuz bir mutluluk. ilk defa sevilmiş gibi bir mutluluk. bana sımsıkı sarılıyor sanki her an kaybolacakmışım gibi. omuzlarımdan bastırıp kendi içine çekiyor. o böyle bir an yaşarken ben de göğüslerimi ona bastırdım. Çünkü neden olmasın? vücudunun kasıldığını hissettim ama fark etmemiş gibi devam ettim. kasıklarına da kendimi bastırınca beni ani bir şaşkınlıkla omuzlarımdan tutup uzaklaştırdı.

Hayal kırıklığına uğramış gibi sıkılmış bir ifade koyunup şakadan ofladım.
“Bakire”
“Gevşek kız” kolunu cimcikleyip onu uzaklaştırdım. O ise sırrıttı. Dişleri gerçekten çok hoştu.
"bana öyle bakma"
"göz göze gelmek çok fazla ama bunu yapabiliyorsun demek?" mantıklı bir argümanı vardı ama bu yine de gülüşünün çok tehlikeli olduğunu değiştirmiyordu ve hafif sırıtınca yine içimden titrediğimi hissettim. onu arzuladığımı o da anlamış olsa ki dibime girdi ve "Regina, kendini zor tutan benim” dedi ben ise kendini sevgilisine sunmaya adamış bir aşığın sadakatıyla "tutma" dedim. o anki bakışımda bir şey onu şaşırtmış olmalı ki 2saniye bana bakakaldı ama başka hiçbir zaman kaybetmeden dudağıma yapıştı. bu hırçın bir öpüşme, sanki bana doyamıyormuş gibi beni delip geçen bir hırçınlık. savaşıyoruz gibi ikimiz de birbimizin içine doğru düşüyor ve kayboluyorduk. derime sinmek istiyor. beni tümüyle yutmak, benliğimin tamamen onun olmasını istiyor. zihnen de bedenen de. onu saçından çektim. Ve buna negatif tepki vermedi. hatta gülümseyişini dudağumda hissettim. ancak gözlerimi hala açamıyordum göz göze gelirsek dünyamın sonunun geleceğini bildiğim için. saçını çekişim utanç verici bir inlemeyle beni öpmesini engellediği zaman bileklerimden tutup ellerimi kafamın üstüne kelepçe halinde tuttu bu sefer. daha çok inledim ama umrunda olmadan beni öpmeye devam etti en sevdiği yemeği bölündüğü için mızmız bir çocuğun umursamazlığıyla. normalde güçlü olduğuma inansam da bana her zaman bilerek daha yumuşak davrandığını o an fark ettim. bu beni ağlatmak istetti. çünkü kollarımı şuan yukarıda öyle bir güçle hapis tutuyor ki bunun ön sevişme için normal olduğundan bile emin değilim.

ağlamaklı inlemelerimi tutarken beni belimden kendine çekti daha da dip dibe olabilirmişiz gibi sanki ama bu aşırı hoşuma gitti. göğsüm onun göğsünde bastırılmış halde durarken vücudunun soğukluğu beni nedense utandırdı. bu utangaçlığı hemen cüretli hareketlerim sakladı ve şort eteğinin kemeriyle savaşırcasına çıkarmaya çalışırken tıkırtılı sesleri odayı kavurdu. yardımıma koşarcasına yanlışıkla vampir hızıyla kemeri çıkarttı. vazoya mı çarptı o? kırılma sesi beni ürkütse de o ne ara çıkardığını anlamadığım sütyenimi de yana fırlatmış ve göğüslerim açık şekilde yatağında yatarken bana yukardan bakıyordu. Bu durum ilk biraz komik sonra korkunç geldi. Daha önce hiç bir kızla olmamıştım. mutlu olduğumu da inkar edemem. Koskoca dracula'nın kızını becermek üzereydim sonuçta. benim göğüslerimden dolayı mı bu kadar acı çekiyor. acı çektiği belli. çünkü ne zaman intense bir duygu hissetse yüzündeki o odaklanmış ifade var. beni yarı çıplak bir halde yatağında görünce olayın ciddiyetini kavramış olsa ki bana "lütfen kaçma." dedi.

İknaya hiç ihtiyacım olmamasına rağmen önce bana sürtündü. Vücudu sepsert kasılmılştı ama yine de benim zevkimi öncelik görüyordu. ben de ona sürtünüp ne kadar ıslak olduğumdan iğrendim. " mutluyum" diye fısıldadı kulağıma. sonra aniden ilk defa sıcak olan parmaklarından ortancayı içime sokup orada bekletti parmağın varlığı bile bana yoğun bir zevk verirken çığlıklarımı tuttum. klitorisime doğru bastırıp ileri geri, az ama şiddetli hareketlerle sikti beni önce. Sonra defalarca. ve o odada sadece yarım saat durmamıza rağmen sanki 12 saat beni yatağında hapis tutmuş ve istediği gibi kullanmış gibi hissettim. Bayılacak gibi olduğum anda vücudum rahatladı ve tüm elini içimde istedim. Elini elimle bastırıp buna işaret ederken parmaklarını içimden çıkarıp onu tuttuğum elimi öptü. yüzü gerçekten çok güzeldi.

Başka birisi olsa iğrenirdim diye düşündüm. ama o bana öyle şeyler yapıp o tatlı gözleriyle bakınca bir daha ırzıma geçilmiş gibi oluyorum.

elimi öpüp bana sevgiyle baktığı o yumuşak merasim sona erince içime onu tatlı bulduğuma lanet okutturdu.

.....
Tüm vücudumun ağırlıyla yatağa düştüm. Laura da yanımdaki yastığa saçları uçuşarak atladı ve belime sarıldı.
 “bu kadar yeter" önce nasıl yani diye şaşkın bir masumiyetle omzumdan bana bakıp sonra gözlerimdeki iradeyi görünce ( ve kuş yuvası olmuş saçımı) hafiften gülümseyip tamam dermiş gibi baktı ve alnımdan öptü.

About this poem

allah belani vermesin gamze

Font size:
Collection  PDF     
 

Submitted on September 15, 2022

Modified on March 05, 2023

6:32 min read
4

Quick analysis:

Scheme A B A C A BCABB A A B A AA
Characters 9,928
Words 1,309
Stanzas 10
Stanza Lengths 1, 3, 1, 1, 5, 1, 1, 1, 1, 3

Discuss the poem monster high with the community...

0 Comments

    Translation

    Find a translation for this poem in other languages:

    Select another language:

    • - Select -
    • 简体中文 (Chinese - Simplified)
    • 繁體中文 (Chinese - Traditional)
    • Español (Spanish)
    • Esperanto (Esperanto)
    • 日本語 (Japanese)
    • Português (Portuguese)
    • Deutsch (German)
    • العربية (Arabic)
    • Français (French)
    • Русский (Russian)
    • ಕನ್ನಡ (Kannada)
    • 한국어 (Korean)
    • עברית (Hebrew)
    • Gaeilge (Irish)
    • Українська (Ukrainian)
    • اردو (Urdu)
    • Magyar (Hungarian)
    • मानक हिन्दी (Hindi)
    • Indonesia (Indonesian)
    • Italiano (Italian)
    • தமிழ் (Tamil)
    • Türkçe (Turkish)
    • తెలుగు (Telugu)
    • ภาษาไทย (Thai)
    • Tiếng Việt (Vietnamese)
    • Čeština (Czech)
    • Polski (Polish)
    • Bahasa Indonesia (Indonesian)
    • Românește (Romanian)
    • Nederlands (Dutch)
    • Ελληνικά (Greek)
    • Latinum (Latin)
    • Svenska (Swedish)
    • Dansk (Danish)
    • Suomi (Finnish)
    • فارسی (Persian)
    • ייִדיש (Yiddish)
    • հայերեն (Armenian)
    • Norsk (Norwegian)
    • English (English)

    Citation

    Use the citation below to add this poem to your bibliography:

    Style:MLAChicagoAPA

    "monster high" Poetry.com. STANDS4 LLC, 2024. Web. 29 Mar. 2024. <https://www.poetry.com/poem/137738/monster-high>.

    Become a member!

    Join our community of poets and poetry lovers to share your work and offer feedback and encouragement to writers all over the world!

    March 2024

    Poetry Contest

    Join our monthly contest for an opportunity to win cash prizes and attain global acclaim for your talent.
    2
    days
    13
    hours
    14
    minutes

    Special Program

    Earn Rewards!

    Unlock exciting rewards such as a free mug and free contest pass by commenting on fellow members' poems today!

    Browse Poetry.com

    Quiz

    Are you a poetry master?

    »
    I took the one less traveled by, And that has made all the _______
    A difference
    B sense
    C change
    D choice